Pr. glas 50 kr. / flaske 250 kr.

 

MOUSSERENDE

San Simone, PROSECCO, ITALIEN

(100% Prosecco) Livlig, frisk og fylder munden med perlende velsmag, hvor æbler, pærer og mandler blander sig fint med det vinøse. 

HVIDVIN

PLAN B, CHARDONNAY, ARGENTINA

(100% Chardonnay) Strågul farve med grønt skær. Duft af æble, melon og tropisk frugt. Let cremet smag med friskhed fra æble og citrus, mens melon og mango giver længde og dybde.

DOMINI VENETI, SOAVE CLASSICO, ITALIEN

(100% Garganega) Lys strågul farve, duft af tropiske frugter og behagelig mandelsmag. Frisk og let hvidvin med en delikat og balanceret syre i eftersmagen.

JEAN GEILER, PINOT BLANC, ALSACE, FRANKRIG

(100% Pinot Blanc) Safrangul med en indbydende duft af nektariner og honningmelon. Smagen af gul stenfrugt har en lækker krydret frugtsødme med en overraskende fylde, længde og kompleksitet samt den slutter af med fin syre. 

CHATEAU DE PARAZA, MINERVOIS, FRANKRIG

(Roussane/Grenache Blanc) Strågul farve, aromatisk duft bouquet af akacie, fersken og citrus. Cremet smag med grape og passionsfrugt. Fin længde og harmoniske syre i eftersmagen.

 

RØDVIN

PLAN B MALBEC, ARGENTINA

(100% Malbec) Granatrød fare, indbydende duft af røde bær og tobak. Kødfuld smag af solbær og mørk chokolade. Flot fylde og længde i eftersmagen.

DE NATURA RERUM, VENTOUX, FRANKRIG – ØKOLOGISK

(Grenache/Syrah) Dyb violet farve, duft af sorte bær, lakrids og julekrydderier. I smagen solbær og hindbær med noter af læder og krydderi. Fin længde og struktur.

VELONOSI, ROSSO PICENO, MARCHE, ITALIEN

(70% Montepulciano 30% Sangiovese) Rubinrød farve, indbydende duft af viol og kirsebær. Saftig smag af rød bærfrugt, frisk syre og afrundede tanniner i eftersmagen.

MONTARIA RESERVA, ALENTEJO, PORTUGAL

(Syrah/Trincadero/Aragonez) Mørk violet farve, duft af blåbær, brombær og et strejf kanel. Rig smag af solmoden frugt, lidt chokolade og diskrete toner fra fadlagring. Runde og modne tanniner.

VEGA VELLA, RIOJA, SPANIEN (ØKOLOGISK)

(100% Tempranillo) Lys violet farve, i næsen syrlige kirsebær og et strejf af tobak. Frisk smag med krydrede toner af urter og lakrids. Lang eftersmag og monde tanniner

Pr. glas 75 kr. / flaske 375 kr.

 

MOUSSERENDE

ALBERT SOUNIT, CREMANT DE BOURGOGNE BRUT, FRANKRIG

(65% Pinot Noir, 30% Chardonnay,5% Aligote) Pinot Noir giver vinen rygrad og karakter, Chardonnay tilfører blomst elegance og fedme, Aligote ekstra friskhed og syre.

 ROSÉ

RABL, KAMPTAL, ØSTRIG

(Blauer Zweigelt) Løgskalsfarve, duften byder på friske røde bær. En frugtrig vin med let fylde i den lange komplekse eftersmag.

HVIDVIN

RABL, GRÜNER VELTLINER, KAMPTAL, ØSTRIG

(100% Grüner Veltliner) Lysgul farve, aromatisk med eksotisk frugt og tobak i næsen. Sprød, krydret og saftig smag.

FETZ, RIESLING, MITTELRHEIN, TYSKLAND

(100% Riesling) Blomsterduft med røgede undertoner, i smagen abrikos og fersken. Fyldig og med tørhed i den friske eftersmag.

WEINGUT HORST SAUER, FRANKEN, TYSKLAND

(100% Silvaner) Let gylden farve, i næsen æble, pære og melon. Smagen er tør, mineralsk og læskende.

RABL, WEISSBURGUNDER, KAMPTAL, ØSTRIG

(100% Weissburgunder) Lys farve, nuancer af citrus og grønne æbler i duften. Frisk og mineralsk smag med delikat frugtkarakter

PACO & LOLA, RIAS BAIXAS, SPANIEN

(100% Albariño) Strågul farce, grapefrugt, lime og hvide sommerblomster i duften. Smagen er frisk, frugtig og elegant med element af citrus i eftersmagen.

 

RØDVIN

SAN FELICE, CHIANTI CLASSICO RISERVEA DOCG, TOSCANA ITALIEN

(100% Sangiovese) Dyb rubinrød farve. En rigd uft af viol og røde bær. Fyldig og afrundet smag med saftige tanniner og fin syre.

QUINTA PROMESA, BIERZO, SPANIEN

(100% Mencia) Vinen i glasset er rubinrød med en meget aromatisk duft af violer, solbær, kirsebær og krydderier. Den friske, læskende smag af rød bærfrugt har et pikant strejf af peber, en sprød syre, god længde og runde tanniner. Dejlig und rødvin i perfekt balance.

MEERENDAL, THE LOFT, CAPE TOWN, SYDAFRIKA (FADLAGRET)

(Pinotage/Merlot/Shiraz/Pinot Noir)
Dyb, mørk og rød farve, i duften røg, krydderi og chokolade. Lag af røde bær i den fuldige smag med fin tanninstruktur. 

LA MAESTRA, BARBERA, PIEMONTE, ITALIEN

(100% Barbera) Flot mørk ruby i glasset, nærmest brillant. Indbydende i næsen. Vinøs med tydelige noter af sorte kirsebær, mørke bær og fint krydret. Smagen overvældes af en sødmefuld, saftig frugt og en forfriskende moden syre.

PETER LEHMANN, LAYERS, ADELAIDE, AUSTRALIEN

(Shiraz, Tempranillo, Mourvedre & Grenache) Hver drue bidrager til helheden. Shiraz er rygraden og giver fylde  og kraft. Grenache giver aroma og krydderi. Mourvedre guver farve og en lidt jordet nuance.

RABL, BLAUER ZWEIGELT, ØSTRIG

(100% Blauer Zweigelt) Dyb mørk farve, saftig, frugtig vin med kirsebær og peber i duften. Let og elegant tør smag

Pr. glas 100 kr. / flaske 500 kr.

 

MOUSSERENDE

FORKÆL DIG SELV MED ET GLAS CHAMPAGNE

MICHEL ROURT, PREMIER CRU, FRANKRIG
(100 % Chardonnay) Tør og elegant champagne fra lille familieejet vingård.

PR. GLAS 100 KR. / PR. FLASKE 500 KR.

HVIDVIN

2019, CLOUDY BAY, SAUVIGNON BLANC, NEW ZEALAND

(100% Sauvignon Blanc) Nærmest parfumeret med en frisk og sprød aroma af græs og hyld. I smagen modne stikkelsbær og grape. Frisk, tør og delikat.

2017, FRANCOIS CARILLON, BOURGOGNE, FRANKRIG

(100% Chardonnay) Let gylden farve, bouquet af smør og vanilje fra fadlagringen, fyldig og cremet smag.

2018, HUGEL, CLASSIC RIESLING, ALSACE, FRANKRIG

(100% Riesling) Let gullig farve, frugtrig og med duft af grønne æbler, fersken og citrus. Smagen er sprød og frisk.

2019, MUSCADET “CONTRE COURANT”, LOIRE, FRANKRIG

(100 % Melon de Bourgogne) Lys gul farve, noter af fersken, abrikos og gule frugter. Smagen er rig, afrundet og med en fin syre. Fin og velafbalanceret mineralitet. Ikke tilsat sulfitter.

RØDVIN

2013, CARPAZO, BRUNELLO DI MONTALCINO, ITALIEN – FADLAGRET

(100% Sangiovese Rosso) Granatrød og brillant farve med orange anstrøg. Solmodne bær og vilde frugter i den komplekse duft. Dyb og koncentreret smag.

2017, AN/2, MALLORCA, SPANIEN – FADLAGRET

(Callet, Manto Negre, Fogoneu og Syrah) Dybrød farve, frisk og imødekommende vin med masser af røde bær, krydderier og lidt vanilje i smagen. Yderst vellavet med pæn dybde og længde i smagen.

2016, MAS BOIS LAUZON, CHATEAUNEUF DU PAPE, FRANKRIG – ØKOLOGISK

(Grenache/Mouvedre/Syrah) Mørk violet farve, liflig aroma af violer, brombær og krydderurter. Fyldig og frugtig smag med sorte bær, krydderier og et strejf af mørk chokolade.

2017, ALAIN GRAS, AUXEY DURESSES, BOURGOGNE – FADLAGRET

(100% Pinot Noir) Dybrød farve, bouquet af røde bær med et strejf af eg. Bløde tanniner med fin frugt i den lange elegante eftersmag.

2017, STEELHEAD VINEYARDS, SONOMA, CALIFORNIEN

(100% Pinot Noir) Fin rød farve, duft af modne kirsebær og tranebær. Dyb og kompleks smag, middelfyldig og en fløjsblød tekstur.

2016, MAURO SEBASTE, BAROLO TRU SURI, PIEMONTE ITALIEN

(100% Nebbiolo) Rubinrød med granatæble reflekser. Fin og elegant næse med kirsebær, rose og lakrids. Bløde og elegante tanniner i den lange eftersmag.

PLAN B Vin & tapas

Tlf.: 23 69 30 70
info@planbvinogtapas.dk
Fredens Torv 2, 8000 Aarhuc C

Åbningstider

Tirsdag - Torsdag: 16:00 - Luk
Fredag - Lørdag: 15:00 - Luk
Køkkenet åbner fra kl. 17:30 
Søndag - Mandag: Lukket