Pr. glas 50 kr. / flaske 250 kr.

 

MOUSSERENDE

VIGNE DORO, PROSECCO, ITALIEN

(100% Prosecco) Livlig, frisk og fylder munden med perlende velsmag, hvor æbler, pærer og mandler blander sig fint med det vinøse.

 

HVIDVIN

PLAN B CHARDONNAY, ARGENTINA

(100% Chardonnay) Strågul farve med grønt skær. Duft af æble, melon og tropisk frugt. Let cremet smag med friskhed fra æble og citrus, mens melon og mango giver længde og fylde.

THE WEDGE, BABYLONS PEAK, SYDAFRIKA

(Chenin blanc, Rousanne) Let gylden farve, i næsen tørret pære og abrikos. Smagen er sprød, frisk og frugtrig.

LA PITCHOUNETTE, LUBERON, RHONE, FRANKRIG

(VERMENTINO, GRENACHE BLANC, ROUSANNE) Strågul farve, generøs duftpalet af passionsfrugt, hyld og lime. Smag af kiwi og sommeræbler, der friskes op af mineralitet og sprød frugtsyre.

PRAIDIS, CANTINA CASTIDAS, SARDINIEN, ITALIEN

(100% Vermentino) Grønne reflekser i den lyse farve, duft af hyldeblomst, æble og citrus. Læskende smag af grape og abrikos. Fyldig og med lang eftersmag.

 

RØDVIN

PLAN B MALBEC, ARGENTINA

(100% Malbec) Granatrød fare, indbydende duft af røde bær og tobak. Kødfuld smag af solbær og mørk chokolade. Flot fylde og længde i eftersmagen.

THE WEDGE, BABYLONS PEAK, SYDAFRIKA

(Shiraz, Mouvedre, Viognier) Mørk rød farve, sorte bær, viol og hvid peber i duften. Frisk og frugtrig smag med bløde tanniner og lang eftersmag.

DR LUBERON, VIN GOURMAND, RHONE, FRANKRIG

(Grenache og Syrah) Funklende rubinrød farve med violette strejf, rig duft af kirsebær og hindbær og en saftig smag af rød bærfrugt. Fin balance med runde, modne tanniner.

KEULE RESERVA, LOS LINGUES, CHILE – BIODYNAMISK

(100% Syrah) Mørk rubinrød farve, intens duft af viol, brombær og hvid peber. Krydret med sort bærfrugt og faste tanniner.

PRIVATE RELEASE, AUSTRALIEN

(50% Cabernet Sauvignon og 50% Shiraz) Dyb rød farve, duft af røde bær, tæt og frugtrig smag med toner af eg fra fadlagring.

Pr. glas 75 kr. / flaske 375 kr.

MOUSSERENDE

ALBERT SOUNIT, CREMANT DE BOURGOGNE BRUT, FRANKRIG

(65% Pinot Noir, 30% Chardonnay,5% Aligote) Pinot Noir giver vinen rygrad og karakter, Chardonnay tilfører blomst elegance og fedme, Aligote ekstra friskhed og syre.

 

HVIDVIN

RABL GRÜNER VELTLINER, KAMPTAL, ØSTRIG

(100% Grüner Veltliner) Lysgul farve, aromatisk med eksotisk frugt og tobak i næsen. Sprød, krydret og saftig smag.

FETZ RIESLING, MITTELRHEIN, TYSKLAND

(100% Riesling) Blomsterduft med røgede undertoner, i smagen abrikos og fersken. Fyldig og med tørhed i den friske eftersmag.

FETZ WEISSER BURGUNDER, MITTELRHEIN, TYSKLAND

(100% Weisser Burgunder) Lys farve, nuancer af citrus og grønne æbler i duften. Frisk og mineralsk smag med klassisk frugtkarakter.

ORO DE CASTILLA, RUEDA, SPANIEN

(100% Verdejo) Strågul farve med grønt skær, liflig duft af fersken og citrus. Sprød smag af gule blommer og mandel. Perfekt balance og fin syre i den lange eftersmag.

LOMOND, SUGAR BUSH, CAPE AGULHAS, SYDAFRIKA

(100% Sauvignon Blanc) Klar farve med grønt skær, citrus og herbale noter i duften. Fyldig smag, ren og mineralsk med stikkelsbær.

 

RØDVIN

VINA POMAL RESERVA, RIOJA ALTA, SPANIEN

(100% Tempranillo) Rubinrød farve, markant bouquet af tobak, lakrids og vanilje. Rund og fyldig smag med elegant og lang finish.

COLUMBIA CREST MERLOT, WASHINGTON STATE, CALIFORNIEN

(100% Merlot) Dyb mørk farve, lækker frugt og lidt chokolade og tobak i næsen, Kraftig, blød og afrundet smag.

DR COTES DU RHONE VILLAGES, FRANKRIG – FADLAGERET

(Grenache og Syrah) Mørkerød, næsten sort farve, duft af sorte oliven, lakrids og pinje. Kraftig og delikat krydret smag.

LA MAESTRA, BARBERA, PIEMONTE, ITALIEN

(100% Barbera) Flot mørk ruby i glasset, nærmest brillant. Indbydende i næsen. Vinøs med tydelige noter af sorte kirsebær, mørke bær og fint krydret. Smagen overvældes af en sødmefuld, saftig frugt og en forfriskende moden syre.

GRAVEL SHIRAZ, ELGIN VALLEY, SYDAFRIKA – UFILTRERET

(100% Shiraz) Lys rødlig farve med duft af viol, peber, nellike og muscat og en lang krydret eftersmag. Fadlagret og ufiltreret.

MAZZEI SER LAPO, CHIANTI CLASSICO RISERVA, ITALIEN – FADLAGRET

(100% Sangiovese) Kirsebærrød farve, friske skovbundsaromaer, elegant smag med fede tanniner, kirsebærpræg og lidt vanilje.

Pr. glas 100 kr. / flaske 500 kr.

 

MOUSSERENDE

FORKÆL DIG SELV MED ET GLAS CHAMPAGNE


Michel Rocourt, Premier Cru , Frankrig

(100 % Chardonnay) Tør og elegant champagne fra lille familieejet vingaard.

PR. GLAS 100 KR. / PR. FLASKE 400 KR.

 

HVIDVIN

2019 CLOUDY BAY, SAUVIGNON BLANC, NEW ZEALAND

(100% Sauvignon Blanc) Nærmest parfumeret med en frisk og sprød aroma af græs og hyld. I smagen modne stikkelsbær og grape. Frisk, tør og delikat.

2017 FRANCOIS CARILLON, BOURGOGNE, FRANKRIG

(100% Chardonnay) Let gylden farve, bouquet af smør og vanilje fra fadlagringen, fyldig og cremet smag.

2018 HUGEL, CLASSIC RIESLING, ALSACE, FRANKRIG

(100% Riesling) Let gullig farve, frugtrig og med duft af grønne æbler, fersken og citrus. Smagen er sprød og frisk. 

 

RØDVIN

2015 PENFOLDS MAX’S, AUSTRALIEN – FADLAGRET

(50% Shiraz, 50% Cabernet) Smuk mørkerød farve, næsten dyb lilla, kompleks aroma med krydrede noter af oregano og oliven. Perfekt balance i smagen med fin frugt og nuancer af grillede grøntsager. En hyldest til Max Schubert, skaberen af Grange.

2013 CARPAZO, BRUNELLO DI MONTALCINO, ITALIEN – FADLAGRET

(100% Sangiovese Rosso) Granatrød og brillant farve med orange anstrøg. Solmodne bær og vilde frugter i den komplekse duft. Dyb og koncentreret smag.

2017 AN/2, MALLORCA, SPANIEN – FADLAGRET

(Callet, Manto Negre, Fogoneu og Syrah) Dybrød farve, frisk og imødekommende vin med masser af røde bær, krydderier og lidt vanilje i smagen. Yderst vellavet med pæn dybde og længde i smagen.

2017 MONCUCCO NIZZA, PIEMONTE, ITALIEN

(100% Barbera) Dybrød mørk farve, duft af kirsebær. Elegant og frugtrig smag med noter fra fadlagring. Masser af afrundede tanniner.

2017 ALAIN GRAS, AUXEY DURESSES, BOURGOGNE – FADLAGRET

(100% Pinot Noir) Dybrød farve, bouquet af røde bær med et strejf af eg. Bløde tanniner med fin frugt i den lange elegante eftersmag.

2016 RABL PINOT NOIR, KAMPTAL, ØSTRIG

(100% Pinot Noir) Lys farve, kirsebær og krydderurter i duft. Bløde tanniner med underliggende fadsmag. Saftig og charmerende vin med en kraftig og intens krydret eftersmag.

 

2016 ORO DE CASTILLA, CRIANZA, RIBERA DEL DUERO, SPANIEN

(100% Tempranillo) Intens rød farve, i næsen sorte bær og toast fra fadet. Fyldig og mineralsk smag med afrundede tanniner.

PLAN B Vin & tapas

Tlf.: 23 69 30 70
info@planbvinogtapas.dk
Fredens Torv 2, 8000 Aarhuc C

Åbningstider

Tirsdag - Lørdag: 16:00 - 00:00
Søndag - Mandag: Lukket