Pr. glas 50 kr. / flaske 250 kr.

 

MOUSSERENDE

San Simone, PROSECCO, ITALIEN

(100% Prosecco) Livlig, frisk og fylder munden med perlende velsmag, hvor æbler, pærer og mandler blander sig fint med det vinøse. 

HVIDVIN

PLAN B, CHARDONNAY, ARGENTINA

(100% Chardonnay) Strågul farve med grønt skær. Duft af æble, melon og tropisk frugt. Let cremet smag med friskhed fra æble og citrus, mens melon og mango giver længde og dybde.

QUIVIRA, RUEDA, SPANIEN

(100% Verdejo) Lys strågul farve, intens aroma af pære og passionsfrugt, i smagen mango 

DIANTHÀ, TERRE SICILIANE, ITALIEN

(100% Grillo) Strågul farve. parfumeret duft af søde druer, tropisk frugt og citrus. Den fyldige, lækre smag af gul stenfrugt har toner af mango og pære, der piftes op af lime og et pikant svirp af frugtsyre. 

QUIENTELA, VINHO BRANVO, DOURO, PORTUGAL

(Gouveio/Moscatel) Let gylden farve, intens aromatisk duft med muscatdrue, fersken og tropisk frugt. Sødmefyldt krydret smag af blomme, fersken og lime. Fin syre og med lang eftersmag.  

RØDVIN

PLAN B MALBEC, ARGENTINA

(100% Malbec) Granatrød fare, indbydende duft af røde bær og tobak. Kødfuld smag af solbær og mørk chokolade. Flot fylde og længde i eftersmagen.

CAMPO DI MEZZO, ROMAGNA, ITALIEN – ØKOLOGISK

(100% Sangiovese) Rubinrød farve, delikat duft af viol, kirsebær og solbær. Fin smagsfylde med diskret frugtsødme garneret med trøffel og en harmonisk syre.

QUIENTELA RESERVA, DOURO, PORTUGALD

(100% Touriga Nacional) Mørk violet farve med intens duft af skovbær og strejf af tobak. Smagen er rig og fyldig med fin syre og runde tanniner. Har ligget 12 måneder på fransk eg. 

ALCARIA OLD VINES, YECLA, SPANIEN

(100% Monastrell) Rubinrød farve med krydret duft af brombær og sorte kirsebær. I smagen masser af solmoden frugt med frugtsødme og diskret fadlagring. 

VINORUM RESERVA, MENDOZA, ARGENTINA

(100% Cabernet Sauvignon) Mørk, violet farve, skøn duft af solbær, brombær og krydderier. I den saftige smag udfolder sig sorte skovbær, lakrids og mørk chokolade.

Pr. glas 75 kr. / flaske 375 kr.

 

MOUSSERENDE

ALBERT SOUNIT, CREMANT DE BOURGOGNE BRUT, FRANKRIG

(65% Pinot Noir, 30% Chardonnay,5% Aligote) Pinot Noir giver vinen rygrad og karakter, Chardonnay tilfører blomst elegance og fedme, Aligote ekstra friskhed og syre.

HVIDVIN

RABL, GRÜNER VELTLINER, KAMPTAL, ØSTRIG

(100% Grüner Veltliner) Lysgul farve, aromatisk med eksotisk frugt og tobak i næsen. Sprød, krydret og saftig smag.

FETZ, RIESLING, MITTELRHEIN, TYSKLAND

(100% Riesling) Blomsterduft med røgede undertoner, i smagen abrikos og fersken. Fyldig og med tørhed i den friske eftersmag.

LA CHAPELLE SAINT-MATHIEU, HERAULT IGP, FRANKRIG

(100% Grenache, Rousanne og Chenin Blanc) Lys gullig farve med jasmin, fersken og rose i duften. Velbalanceret, rig og fyldig smag med noter fra fadlagring.

RABL, WEISSBURGUNDER, KAMPTAL, ØSTRIG

(100% Weissburgunder) Lys farve, nuancer af citrus og grønne æbler i duften. Frisk og mineralsk smag med delikat frugtkarakter

PACO & LOLA, RIAS BAIXAS, SPANIEN

(100% Albariño) Strågul farce, grapefrugt, lime og hvide sommerblomster i duften. Smagen er frisk, frugtig og elegant med element af citrus i eftersmagen.

 

RØDVIN

SAN FELICE, CHIANTI CLASSICO RISERVEA DOCG, TOSCANA ITALIEN

(100% Sangiovese) Dyb rubinrød farve. En rigd uft af viol og røde bær. Fyldig og afrundet smag med saftige tanniner og fin syre.

DOMAINE DES MURETINS, LIRAC – RHONE FRANKRIG
(Grenache, Syrah, Mourvedre og Cinsault) Tæt rød farve, udtryksfuld duft med mørk frugt og røgede noter. Struktureret og afrundet smag med peber i afslutningen.

HENRI BOURGEOIS, PETIT-ROUGE, LOIRE, FRANKRIG

(100% Cabernet Franc)
Livlig rød farve, duft af jordbær, rib, kirsebær. Smagen let og frisk med underliggende krydderi og rank tannin. 

LA MAESTRA, BARBERA, PIEMONTE, ITALIEN

(100% Barbera) Flot mørk ruby i glasset, nærmest brillant. Indbydende i næsen. Vinøs med tydelige noter af sorte kirsebær, mørke bær og fint krydret. Smagen overvældes af en sødmefuld, saftig frugt og en forfriskende moden syre.

TORBRECK OLD WINES, GSM, AUSTRALIEN

(Grenache, Shiraz, Mourvedre) Rubinrød med lilla hints. I duften sorte kirsebær, lavendel og krydderier. Intens dyb og rig smag med silkebær tekstur og behagelig syre.

4000 GRAN RESERVA, AGRELO, ARGENTINA

(100% Petit Verdot) Dyb, mørk farve og blomme i duften. I smagen tobak, eg og masser af tanniner. Kraftig vin lagret på egetræsfade.

Pr. glas 100 kr. / flaske 500 kr.

 

MOUSSERENDE

FORKÆL DIG SELV MED ET GLAS CHAMPAGNE

J.P. SECONDE, GRAND CRU, BLANC DE NOIRS, MAILLY, CHAMPAGNE, FRANKRIG
(100 % Pinot Noir) Tør, Elegant og fyldig champagne.

HVIDVIN

2020, CLOUDY BAY, SAUVIGNON BLANC, NEW ZEALAND

(100% Sauvignon Blanc) Nærmest parfumeret med en frisk og sprød aroma af græs og hyld. I smagen modne stikkelsbær og grape. Frisk, tør og delikat.

2018, FRANCOIS CARILLON, BOURGOGNE, FRANKRIG

(100% Chardonnay) Let gylden farve, bouquet af smør og vanilje fra fadlagringen, fyldig og cremet smag.

2018, HUGEL, CLASSIC RIESLING, ALSACE, FRANKRIG

(100% Riesling) Let gullig farve, frugtrig og med duft af grønne æbler, fersken og citrus. Smagen er sprød og frisk. 

2020, BOUCHIE-CHATELLIER POUILLY-FUME, LOIRE, FRANKRIG

(100% Sauvignon Blanc) Lys farve, urter og grøn frugt i duften,velstruktureret med fyldig krop, frisk frugt og mineralitet i den lange eftersmag.


2020, CUATRO RYAS FERMENTADO, RUEDA, SPANIEN – FADLAGRET

(100% Verdejo) Flot gylden farve, duft fersken, litchi, citrus og limefrugt. Fyldig, cremet smag med fin balance og blødhed.

RØDVIN

2020, SOLEIL A LA TERRE, CHÂTEAUNEUF DU PAPE, FRANKRIG

((Grenache, Syrah, Mouvedre) Dybrød farve, kompleks duft med mørk frugt, kommen og røgede noter. Smagen er kraftig og krydret, indpakket i bløde tanniner.

2019, CHAPOUTIER, CROZES-HERMITAGE, RHÔNE NORD, FRANKRIG

(100% Syrah) Purpur rød farve med bouquet af røde frugter, som solbær og hindbær med en snert af viol. Smagen er intens med en eftersmag af frugt og vanilje.

2018, PRELUDIO, RIBERA DEL DUERO, SPANIEN

(100% Tempranillo) Dybrød farve, let toastede noter i duften og smagen er fyldig, silkeblød og krydret med masser af bærfrugt.

2017, ALAIN GRAS, AUXEY DURESSES, BOURGOGNE – FADLAGRET

(100% Pinot Noir) Dybrød farve, bouquet af røde bær med et strejf af eg. Bløde tanniner med fin frugt i den lange elegante eftersmag.

2018, ABRIL SPÄTBURGUNDER, BADEN, TYSKLAND – ØKOLOGISK

(100% Pinot Noir) Intens granatrød farve, bouquet med finesse og kompleksitet med sort peber, timian, tobak og bacon, der går igen i smagen. Fin mineralitet i den lange eftersmag. 

2016, MAURO SEBASTE, BAROLO TRU SURI, PIEMONTE ITALIEN

(100% Nebbiolo) Rubinrød med granatæble reflekser. Fin og elegant næse med kirsebær, rose og lakrids. Bløde og elegante tanniner i den lange eftersmag.

PLAN B Vin & tapas

Tlf.: 23 69 30 70
info@planbvinogtapas.dk
Fredens Torv 2, 8000 Aarhuc C

Åbningstider

Tirsdag - Torsdag: 16:00 - Luk
Fredag - Lørdag: 15:00 - Luk
Køkkenet åbner fra kl. 17:30 
Søndag - Mandag: Lukket