Pr. glas 50 kr. / flaske 250 kr.

 

MOUSSERENDE

VIGNE DORO, PROSECCO, ITALIEN

(100% Prosecco) Livlig, frisk og fylder munden med perlende velsmag, hvor æbler, pærer og mandler blander sig fint med det vinøse.

 

HVIDVIN

PLAN B CHARDONNAY, ARGENTINA

(100% Chardonnay) Strågul farve med grønt skær. Duft af æble, melon og tropisk frugt. Let cremet smag med friskhed fra æble og citrus, mens melon og mango giver længde og fylde.

DOMAINE MENARD-GABORIT. LOIRE, FRANKRIG

(100% Melon de Bourgogne) Strågul farve, frisk duft af grønne æbler og lime. Mild citrussmag, let saltet mineralitet, saftig og med en fin syre.

VESEVO, GRECO DI TUFO, CAMPANIA, ITALIEN

(100% Greco) Lysende strågul farve, intens frugtrig aroma af krydderier, urter og citrus. Velafbalanceret mellemfyldig smag. Mineralsk karakter med en lang eftersmag.

VEGA VELLA BLANCO, RIOJA, SPANIEN – ØKOLOGISK

(50% Sauvignon Blanc, 50 % Garnacha Blanca) Strågul farve med grønne reflekser, i duften blomme, stikkelsbær, citrus og grønne urter. Cremet mundfylde med noter af gul stenfrugt. Frisk mineraltiet og livlig syre.

 

RØDVIN

PLAN B MALBEC, ARGENTINA

(100% Malbec) Granatrød fare, indbydende duft af røde bær og tobak. Kødfuld smag af solbær og mørk chokolade. Flot fylde og længde i eftersmagen.

MERACO ROSSO, LAZIO, ITALIEN

(100% Cesanese) Mørk rubinrød farve, duft af viol, sorte kirsebær og sort peber. Saftig smag af sort bærfrugt, velstruktureret og med læskende syrlighed

VEGA VELLA, RIOJA, SPANIEN – ØKOLOGISK

(100 % Tempranillo) Lys viol farve, i næsen syrlige kirsebær og et strejf af tobak. Frisk smag med krydrede toner af urter og lakrids. Lang eftersmag og modne tanniner.

CAPO FERRATO, SARDINIEN, ITALIEN

(100 % Cannonau) Lys teglstensfarve, blomstrende aroma med toner af modne moreller og hindbær. Smag af rød bærfrugt med behagelig frugtsødme og et strejf af sort lakrids. 

KEULE, RESERVA, LOS LINGUES, CHILE – BIODYNAMISK

(100% Syrah) Mørk rubinrød farve, intens duft af viol, brombær og hvid peber. Krydret smag med sort bærfrugt og faste tanniner. 

Pr. glas 75 kr. / flaske 375 kr.

 

MOUSSERENDE

ALBERT SOUNIT, CREMANT DE BOURGOGNE BRUT, FRANKRIG

(65% Pinot Noir, 30% Chardonnay,5% Aligote) Pinot Noir giver vinen rygrad og karakter, Chardonnay tilfører blomst elegance og fedme, Aligote ekstra friskhed og syre.

 

HVIDVIN

RABL, GRÜNER VELTLINER, KAMPTAL, ØSTRIG

(100% Grüner Veltliner) Lysgul farve, aromatisk med eksotisk frugt og tobak i næsen. Sprød, krydret og saftig smag.

FETZ, RIESLING, MITTELRHEIN, TYSKLAND

(100% Riesling) Blomsterduft med røgede undertoner, i smagen abrikos og fersken. Fyldig og med tørhed i den friske eftersmag.

WEINGUT HORST SAUER, FRANKEN, TYSKLAND

(100% Silvaner) Let gylden farve, i næsen æble, pære og melon. Smagen er tør, mineralsk og læskende.

RABL, WEISSBURGUNDER, KAMPTAL, ØSTRIG

(100% Weissburgunder) Lys farve, nuancer af citrus og grønne æbler i duften. Frisk og mineralsk smag med delikat frugtkarakter

LOMOND, SUGAR BUSH, CAPE AGULHAS, SYDAFRIKA

(100% Sauvignon Blanc) Klar farve med grønt skær, citrus og herbale noter i duften. Fyldig smag, ren og mineralsk med stikkelsbær.

 

RØDVIN

VINA POMAL RESERVA, RIOJA ALTA, SPANIEN

(100% Tempranillo) Rubinrød farve, markant bouquet af tobak, lakrids og vanilje. Rund og fyldig smag med elegant og lang finish.

COLUMBIA CREST MERLOT, WASHINGTON STATE, CALIFORNIEN

(100% Merlot) Dyb mørk farve, lækker frugt og lidt chokolade og tobak i næsen, Kraftig, blød og afrundet smag.

L’ESCOUDOUILIERE, LIRAC, CÔTE DU RHÔNE, FRANKRIG

(Grenache og Syrah) Mørkerød, næsten sort farve, duft af sorte oliven, lakrids og pinje. Kraftig og delikat krydret smag.

LA MAESTRA, BARBERA, PIEMONTE, ITALIEN

(100% Barbera) Flot mørk ruby i glasset, nærmest brillant. Indbydende i næsen. Vinøs med tydelige noter af sorte kirsebær, mørke bær og fint krydret. Smagen overvældes af en sødmefuld, saftig frugt og en forfriskende moden syre.

MAURO ZINFANDEL, LODI, CALIFORNIEN

(100% Zinfandel) Rubinrød farve, delikat duft af sorte kirsebær, vanilje og lakrids. Smag med krydret frugtsødme og runde, modne tanniner. 

MAZZEI SER LAPO, CHIANTI CLASSICO RISERVA, ITALIEN – FADLAGRET

(100% Sangiovese) Kirsebærrød farve, friske skovbundsaromaer, elegant smag med fede tanniner, kirsebærpræg og lidt vanilje.

Pr. glas 100 kr. / flaske 500 kr.

 

MOUSSERENDE

FORKÆL DIG SELV MED ET GLAS CHAMPAGNE

MICHEL ROURT, PREMIER CRU, FRANKRIG
(100 % Chardonnay) Tør og elegant champagne fra lille familieejet vingård.

PR. GLAS 100 KR. / PR. FLASKE 500 KR.

 

HVIDVIN

2019, CLOUDY BAY, SAUVIGNON BLANC, NEW ZEALAND

(100% Sauvignon Blanc) Nærmest parfumeret med en frisk og sprød aroma af græs og hyld. I smagen modne stikkelsbær og grape. Frisk, tør og delikat.

2017, FRANCOIS CARILLON, BOURGOGNE, FRANKRIG

(100% Chardonnay) Let gylden farve, bouquet af smør og vanilje fra fadlagringen, fyldig og cremet smag.

2018, HUGEL, CLASSIC RIESLING, ALSACE, FRANKRIG

(100% Riesling) Let gullig farve, frugtrig og med duft af grønne æbler, fersken og citrus. Smagen er sprød og frisk.

2019, MUSCADET “CONTRE COURANT”, LOIRE, FRANKRIG

(100 % Melon de Bourgogne) Lys gul farve, noter af fersken, abrikos og gule frugter. Smagen er rig, afrundet og med en fin syre. Fin og velafbalanceret mineralitet. Ikke tilsat sulfitter.

RØDVIN

2013, CARPAZO, BRUNELLO DI MONTALCINO, ITALIEN – FADLAGRET

(100% Sangiovese Rosso) Granatrød og brillant farve med orange anstrøg. Solmodne bær og vilde frugter i den komplekse duft. Dyb og koncentreret smag.

2017, AN/2, MALLORCA, SPANIEN – FADLAGRET

(Callet, Manto Negre, Fogoneu og Syrah) Dybrød farve, frisk og imødekommende vin med masser af røde bær, krydderier og lidt vanilje i smagen. Yderst vellavet med pæn dybde og længde i smagen.

2016, MAS BOIS LAUZON, CHATEAUNEUF DU PAPE, FRANKRIG – ØKOLOGISK

(Grenache/Mouvedre/Syrah) Mørk violet farve, liflig aroma af violer, brombær og krydderurter. Fyldig og frugtig smag med sorte bær, krydderier og et strejf af mørk chokolade.

2017, ALAIN GRAS, AUXEY DURESSES, BOURGOGNE – FADLAGRET

(100% Pinot Noir) Dybrød farve, bouquet af røde bær med et strejf af eg. Bløde tanniner med fin frugt i den lange elegante eftersmag.

2017, STEELHEAD VINEYARDS, SONOMA, CALIFORNIEN

(100% Pinot Noir) Fin rød farve, duft af modne kirsebær og tranebær. Dyb og kompleks smag, middelfyldig og en fløjsblød tekstur.

2016, ORO DE CASTILLA, CRIANZA, RIBERA DEL DUERO, SPANIEN

(100% Tempranillo) Intens rød farve, i næsen sorte bær og toast fra fadet. Fyldig og mineralsk smag med afrundede tanniner.

PLAN B Vin & tapas

Tlf.: 23 69 30 70
info@planbvinogtapas.dk
Fredens Torv 2, 8000 Aarhuc C

Åbningstider

Tirsdag - Torsdag: 16:00 - 22:00
Fredag - Lørdag: 15:00 - 22:00
Køkkenet åbner fra kl. 17:30 
Søndag - Mandag: Lukket