Pr. glas 55 kr. / flaske 355 kr.

 

MOUSSERENDE

San Simone, PROSECCO, ITALIEN

(100% Prosecco) Livlig, frisk og fylder munden med perlende velsmag, hvor æbler, pærer og mandler blander sig fint med det vinøse. 

HVIDVIN

PLAN B PAOC & LOLA, ALBARINO, SPANIEN

(100% Albariño) Strågul farce, grapefrugt, lime og hvide sommerblomster i duften. Smagen er frisk, frugtig og elegant med element af citrus i eftersmagen.

I GELSI, CALABRIA IGT, ITALIEN

(70% Chardonnay/30% Grecco)Strågul farve med grønne reflekser, delikat duft af kaprifolium og fersken. I smagen gule blommer og pære, en oplivende frugtsyre og en aromatisk eftersmag.

ORGANIC WINE BY SOPHIE GERMANIER, WESTERN CAPE, SYDAFRIKA

(Sauvignon Blanc/Semillon) Lys farve med grønligt skær og en frisk duft af citrus, stikkelsbær og grønne æbler. Lime og grapefrugt træder frem i smagen sammen med passionsfrugt og fin syre i afslutningen.

CUVEE DES AMIS D’IBRY, COTE DE THONGUE IGT, FRANKRIG

(Sauvignon/Viognier/Grenache) Lys farve, intens duft af hyldeblomst og citrus med et strejf af grønne urter. Flot og fyldig smag med god længde og fin syre.

RØDVIN

PLAN B TUCOMEN, MALBEC, ARGENTINA

(100% Malbec) Granatrød fare, indbydende duft af røde bær og tobak. Kødfuld smag af solbær og mørk chokolade. Flot fylde og længde i eftersmagen.

VOO REAL, IG LISBOA, PORTUGAL

(Alicante Bouchet/Touriga Nacional/Cabernet) Tæt mørkerød farve, indbydende duft af solbær og brombær og diskret tone af tobak. Intens smag af sort bærfrugt og lakrids med noter af egetræ i den lange eftersmag.

TUCUMEN, MENDOZA, ARGENTINA

(100% Cabernet Sauvignon) Rubinrød farve, solbær og eukalyptus i duften. Saftig smag af solmodne røde bær med vanilje og kokos fra fadlagring. Både dybde og længde i denne drikkemodne Cabernet.

CHATEAU LA BRIASSE, PECHARMANT AOC, FRANKRIG

(Merlot/Cabernet/Cabernet Franc/Malbec) Bordeauxrød farve, solbær og let fadpræg i duften. Kraftfuld smag af rød bærfrugt med runde og modne tanniner i eftersmagen.

PALO SANTO, VALLE DE UCO, MENDOZA, ARGENTINA

(100% Cabernet Franc) Mørkblå farvetone og indbydende duft af solbær og med diskret fadpræg. I smagen lækker, moden frugt og vidunderlig friskhed. Frisk mineralitet og runde tanniner i afslutningen.

Pr. glas 85 kr. / flaske 450 kr.

 

MOUSSERENDE

ALBERT SOUNIT, CREMANT DE BOURGOGNE BRUT, FRANKRIG

(65% Pinot Noir, 30% Chardonnay,5% Aligote) Pinot Noir giver vinen rygrad og karakter, Chardonnay tilfører blomst elegance og fedme, Aligote ekstra friskhed og syre.

HVIDVIN

RABL, GRÜNER VELTLINER, KAMPTAL, ØSTRIG

(100% Grüner Veltliner) Lysgul farve, aromatisk med eksotisk frugt og tobak i næsen. Sprød, krydret og saftig smag.

FETZ, RIESLING, MITTELRHEIN, TYSKLAND

(100% Riesling) Blomsterduft med røgede undertoner, i smagen abrikos og fersken. Fyldig og med tørhed i den friske eftersmag.

 

RABL, WEISSBURGUNDER, KAMPTAL, ØSTRIG

(100% Weissburgunder) Lys farve, nuancer af citrus og grønne æbler i duften. Frisk og mineralsk smag med delikat frugtkarakter

PODRI PARPINELLO, 64 SESSANTAQUATRO, SARDINIEN, ITALIEN

(100% Vermentino) Intens strågul farve, elegant frugt og hvide blomster i duften. Balanceret smag, struktureret, afrundet og med bitter mandel i afslutningen.

 

CUADRE RYAS AZUMBRA, RUEDA, SPANIEN

(100% Verdejo) Svag gylden farve, let tropisk frugt i duften, mineralsk og sprød med en fin syre i eftersmagen.

RØDVIN

SAN FELICE, CHIANTI CLASSICO RISERVEA DOCG, TOSCANA ITALIEN

(100% Sangiovese) Dyb rubinrød farve. En rigd uft af viol og røde bær. Fyldig og afrundet smag med saftige tanniner og fin syre.

DR CEPAGE 13, COTES DU RHONE, FRANKRIG
(13 druesorter) Rubinrød farve, krydret duft af kirsebær og brombær med toner af timian og lakrids. Frugtrig og livlig smag, fyldig og lang eftersmag med rank tanninstruktur. Baby Chateauneuf.

PODRI PARPINELLO, SAN CONSTATINO, SARDINIEN, ITALIEN

(100% Cannonau)
Rubinrød farve, duft af sveske, blomme og krydderi. Smagen er elegant robust, tør, venlig fyldig og en god harmonisk struktur.

LA MAESTRA, BARBERA, PIEMONTE, ITALIEN

(100% Barbera) Flot mørk ruby i glasset, nærmest brillant. Indbydende i næsen. Vinøs med tydelige noter af sorte kirsebær, mørke bær og fint krydret. Smagen overvældes af en sødmefuld, saftig frugt og en forfriskende moden syre.

11TH HOUR WINERY CENTRAL VALLEY, CALIFORNIEN

(100% Zinfandel) Mørkerød farve. I duften mørke bær og krydderi. Sødmefuld frugt og vanilje i den lange eftersmag.

VINO MAYOR ROBLE, RIBERA DEL DUERO, SPANIEN

(100% Tempranillo) Rubinrød farve med blåligt skær. Intens duft af røde bær, toast og krydderi fra fadlagring. Forfriskende og saftig smag med frisk syre og modne skovbær.

Pr. glas 110 kr. / flaske 600 kr.

 

MOUSSERENDE

FORKÆL DIG SELV MED ET GLAS CHAMPAGNE

J.P. SECONDE, GRAND CRU, BLANC DE NOIR, FRANKRIG
(100 % Pinot Noir) Tør, Elegant og fyldig champagne.

HVIDVIN

2021, CLOUDY BAY, SAUVIGNON BLANC, NEW ZEALAND

(100% Sauvignon Blanc) Nærmest parfumeret med en frisk og sprød aroma af græs og hyld. I smagen modne stikkelsbær og grape. Frisk, tør og delikat.

2019, FRANCOIS CARILLON, BOURGOGNE, FRANKRIG

(100% Chardonnay) Let gylden farve, bouquet af smør og vanilje fra fadlagringen, fyldig og cremet smag.

2020 LOUIS JADOT, CHABLIS, FRANKRIG

(100% Chardonnay) Smuk lys farve med et gylden skær. I duften citrus og hvide blomster. Frisk og mineralsk i smagen med fin syre i afslutning.

2020, BOUCHIE-CHATELLIER POUILLY-FUME, LOIRE, FRANKRIG

(100% Sauvignon Blanc) Lys farve, urter og grøn frugt i duften,velstruktureret med fyldig krop, frisk frugt og mineralitet i den lange eftersmag.


2021 HUGEL, RIESLING CLASSIC, ALSACE, FRANKRIG

(100% Riesling) Let gullig farve, frugtrig og med duft af grønne æbler, fersken og citrus. Smagen er sprød og frisk.

RØDVIN

2019 MAS BOIS LAUZON, CHÂTEAUNEUF-DU-PAPE, FRANKRIG

((Grenache, Syrah, Mouvedre) Dybrød farve, kompleks duft og røgede noter fra fadlagring. Kraftig og krydret smag med bløde tanniner i den lange eftersmag.

2017 PENFOLDS BIN 2, COONAWARRA, AUSTRALIEN

(82% Shiraz/18% Mourvedre) Dybrød farve, duft af solbær, kirsebær og lakrids. Også solbær i den mellemfyldige smag. Saftig og frisk vin med toner af eg fra fadlagring på franske og amerikanske egetræs fade.

2019 QS2 SARDONIA, CASTILLA Y LEON, SPANIEN – BIODYNAMISK

(Tempranillo blend) Dyb mørkerød farve, i duften brombær, kirsebær og viol. Moden frugt i den fyldige krydrede eftersmag.

2017, ALAIN GRAS, AUXEY DURESSES, BOURGOGNE – FADLAGRET

(100% Pinot Noir) Dybrød farve, bouquet af røde bær med et strejf af eg. Bløde tanniner med fin frugt i den lange elegante eftersmag.

2017 CAMPOGIOVANNI, BRUNELLO DI MONTALCINO, ITALIEN

(100% Sangiovese) Mørk og tæt farve, duft af modne røde bær. Tør og frugtrig smag med tobak, læder og mørk chokolade. Lang og behagelig eftersmag.

2020 AN/2, MALLORCA, SPANIEN

(Callet/Monte Negre/Fogonau/Syrah) Dybrød farve, risk og imødekommende vin med masser af røde bær, krydderier og lidt vanilje i smagen. Fin dybde og længde i eftersmagen.

PLAN B Vin & tapas

Tlf.: 23 69 30 70
info@planbvinogtapas.dk
Fredens Torv 2, 8000 Aarhuc C

Åbningstider

Tirsdag - Torsdag: 16:00 - 23:00
Fredag - Lørdag: 15:00 - 00:00
Køkkenet åbner fra kl. 17:30 
Søndag - Mandag: Lukket