Pr. glas 55 kr. / flaske 355 kr.

 

MOUSSERENDE

San Simone, PROSECCO, ITALIEN

(100% Prosecco) Livlig, frisk og fylder munden med perlende velsmag, hvor æbler, pærer og mandler blander sig fint med det vinøse. 

HVIDVIN

PLAN B TUCOMEN, CHARDONNAY, ARGENTINA

(100% Chardonnay) Gylden farvetone, intens duft af fersken og kaprifolie. I smagen tropisk frugt og fadlagringen giver en let cremet og fyldig smag.

FLAMINIO, UMBRIA BIANCO IGT, UMBRIEN, ITALIEN

(Trebbiano, Spoletino/Grechetto) Smuk strågul farvetone med gyldne glimt, duftpalet med hvide blomster, lime og tropisk frugt. Fyldig smag med fersken, nektarin, mandler og en forfriskende syre.

BUSY BEE, SWARTLAND, SYDAFRIKA

(Chenin Blanc/Rousanne) Strågul farve. Duft af jasmin, fersken og citrus. Intens smagsfylde med nektarin, honningmelon og grapefrugt. Flot kompleksitet og præcis syre i afslutningen.

BOSC DE CARLAC, D.O COSTERS DEL SEGRE, SPANIEN – ØKOLOGISK

(Viognier/Chardonnay/Muscat) Lysende grønt skær i farven, meget aromatisk med kaprifolie, honning og passionsfrugt. Krydret smag med fersken, pære og modne druer. Cremet smagsfylde med tropisk frugt og en fin syre.

RØDVIN

PLAN B TUCOMEN, MALBEC, ARGENTINA

(100% Malbec) Granatrød fare, indbydende duft af røde bær og tobak. Kødfuld smag af solbær og mørk chokolade. Flot fylde og længde i eftersmagen.

ELETTRA, UMBRIA ROSSO IGT, UMBRIEN, ITALIEN

(100% Sagrantino) Smuk rubinrød farve, rig dugt af fuldmoden rød bærfrugt med toner af syltetøj og krydderier. I smagen sødmefuld frugt med toner af mærk chokolade og lakrids.

GLORIA DE MOYA, VALENCIA, SPANIEN

(100% Monastrell) Mørk purpurfarve, aromatisk duft af brombær, solbær og med ristet toner fadet. Kraftig i smagen, domineret af sorte bærfrugter og mørk chokolade.

MULA VELHA RESERVA, LISBOA, PORTUGAL

(Touriga Nacional/Syrah/Tina Roriz) Violet farve, indbydende duft, viol, solbær og krydret med tobak. Intens frugtig smag med granatæble, blåbær og sort lakrids. 

QUINTA DO GRADIL, VINHO REGIONAL, LISBOA, PORTUGAL

(50% Touriga Nacional, 50% Tannat) Dyb violet farve, duft af brombær og sort lakrids. I smagen moden frugt og en karakterfuld tanninstruktur.

Pr. glas 75 kr. / flaske 450 kr.

 

MOUSSERENDE

ALBERT SOUNIT, CREMANT DE BOURGOGNE BRUT, FRANKRIG

(65% Pinot Noir, 30% Chardonnay,5% Aligote) Pinot Noir giver vinen rygrad og karakter, Chardonnay tilfører blomst elegance og fedme, Aligote ekstra friskhed og syre.

HVIDVIN

RABL, GRÜNER VELTLINER, KAMPTAL, ØSTRIG

(100% Grüner Veltliner) Lysgul farve, aromatisk med eksotisk frugt og tobak i næsen. Sprød, krydret og saftig smag.

FETZ, RIESLING, MITTELRHEIN, TYSKLAND

(100% Riesling) Blomsterduft med røgede undertoner, i smagen abrikos og fersken. Fyldig og med tørhed i den friske eftersmag.

 

RABL, WEISSBURGUNDER, KAMPTAL, ØSTRIG

(100% Weissburgunder) Lys farve, nuancer af citrus og grønne æbler i duften. Frisk og mineralsk smag med delikat frugtkarakter

PODRI PARPINELLO, 64 SESSANTAQUATRO, SARDINIEN, ITALIEN

(100% Vermentino) Intens strågul farve, elegant frugt og hvide blomster i duften. Balanceret smag, struktureret, afrundet og med bitter mandel i afslutningen.

 

PACO & LOLA, RIAS BAIXAS, SPANIEN

(100% Albariño) Strågul farce, grapefrugt, lime og hvide sommerblomster i duften. Smagen er frisk, frugtig og elegant med element af citrus i eftersmagen.

 

RØDVIN

SAN FELICE, CHIANTI CLASSICO RISERVEA DOCG, TOSCANA ITALIEN

(100% Sangiovese) Dyb rubinrød farve. En rigd uft af viol og røde bær. Fyldig og afrundet smag med saftige tanniner og fin syre.

MARIA DE MOYA, VALENCIA, SPANIEN
(100% Bobal) Dyb mørk farve, frugtig og krydret duft af kirsebær og brombær, lang og fyldig eftersmag.

PODRI PARPINELLO, SAN CONSTATINO, SARDINIEN, ITALIEN

(100% Cannonau)
Rubinrød farve, duft af sveske, blomme og krydderi. Smagen er elegant robust, tør, venlig fyldig og en god harmonisk struktur.

LA MAESTRA, BARBERA, PIEMONTE, ITALIEN

(100% Barbera) Flot mørk ruby i glasset, nærmest brillant. Indbydende i næsen. Vinøs med tydelige noter af sorte kirsebær, mørke bær og fint krydret. Smagen overvældes af en sødmefuld, saftig frugt og en forfriskende moden syre.

11TH HOUR WINERY CENTRAL VALLEY, CALIFORNIEN

(100% Zinfandel) Mørkerød farve. I duften mørke bær og krydderi. Sødmefuld frugt og vanilje i den lange eftersmag.

4000 GRAN RESERVA, AGRELO, ARGENTINA

(100% Petit Verdot) Dyb, mørk farve og blomme i duften. I smagen tobak, eg og masser af tanniner. Kraftig vin lagret på egetræsfade.

Pr. glas 100 kr. / flaske 600 kr.

 

MOUSSERENDE

FORKÆL DIG SELV MED ET GLAS CHAMPAGNE

J.P. SECONDE, GRAND CRU, BLANC DE NOIR, FRANKRIG
(100 % Pinot Noir) Tør, Elegant og fyldig champagne.

HVIDVIN

2020, CLOUDY BAY, SAUVIGNON BLANC, NEW ZEALAND

(100% Sauvignon Blanc) Nærmest parfumeret med en frisk og sprød aroma af græs og hyld. I smagen modne stikkelsbær og grape. Frisk, tør og delikat.

2018, FRANCOIS CARILLON, BOURGOGNE, FRANKRIG

(100% Chardonnay) Let gylden farve, bouquet af smør og vanilje fra fadlagringen, fyldig og cremet smag.

2020 RABL RIESLING, STEINHAUS ROTE ERDE, KAMPTAL, ØSTRIG

(100% Riesling) Lys farve, abrikos, kirsebær og mælkechokolade i duften. Smagen er ren og fyldig, masser af frugt med en fin syrebalance.

2020, BOUCHIE-CHATELLIER POUILLY-FUME, LOIRE, FRANKRIG

(100% Sauvignon Blanc) Lys farve, urter og grøn frugt i duften,velstruktureret med fyldig krop, frisk frugt og mineralitet i den lange eftersmag.


2020, CUATRO RYAS FERMENTADO, RUEDA, SPANIEN – FADLAGRET

(100% Verdejo) Flot gylden farve, duft fersken, litchi, citrus og limefrugt. Fyldig, cremet smag med fin balance og blødhed.

RØDVIN

2019 MAS BOIS LAUZON, CHÂTEAUNEUF-DU-PAPE, FRANKRIG

((Grenache, Syrah, Mouvedre) Dybrød farve, kompleks duft og røgede noter fra fadlagring. Kraftig og krydret smag med bløde tanniner i den lange eftersmag.

2019, CHAPOUTIER, CROZES-HERMITAGE, RHÔNE NORD, FRANKRIG

(100% Syrah) Purpur rød farve med bouquet af røde frugter, som solbær og hindbær med en snert af viol. Smagen er intens med en eftersmag af frugt og vanilje.

2019 QS2 SARDONIA, CASTILLA Y LEON, SPANIEN – BIODYNAMISK

(Tempranillo blend) Dyb mørkerød farve, i duften brombær, kirsebær og viol. Moden frugt i den fyldige krydrede eftersmag.

2017, ALAIN GRAS, AUXEY DURESSES, BOURGOGNE – FADLAGRET

(100% Pinot Noir) Dybrød farve, bouquet af røde bær med et strejf af eg. Bløde tanniner med fin frugt i den lange elegante eftersmag.

2019 MONTELEONE, ETNA ROSSO, SICILIEN, ITALIEN

(Nerollo Mascalese/Nerollo Cappuccio) Lys farve, røde bær, viol og vanilje i duften. Elegant og kraftfuld vin med kompleksitet i den lange eftersmag.

2020 AN/2, MALLORCA, SPANIEN

(Callet/Monte Negre/Fogonau/Syrah) Dybrød farve, risk og imødekommende vin med masser af røde bær, krydderier og lidt vanilje i smagen. Fin dybde og længde i eftersmagen.

PLAN B Vin & tapas

Tlf.: 23 69 30 70
info@planbvinogtapas.dk
Fredens Torv 2, 8000 Aarhuc C

Åbningstider

Tirsdag - Torsdag: 16:00 - Luk
Fredag - Lørdag: 15:00 - Luk
Køkkenet åbner fra kl. 17:30 
Søndag - Mandag: Lukket